Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

Izpostavljamo

Šola/tečaj RAČUNOVODSTVA za javni sektor (Termin: začetek 17. 10) - (šole, vrtci, javni zavodi in drugi posredni proračunski uporabniki)

Šola/tečaj RAČUNOVODSTVA za javni sektor (Termin: začetek 17. 10) - (šole, vrtci, javni zavodi in drugi posredni proračunski uporabniki)

  VABIMO VAS V ŠOLO (TEČAJ) RAČUNOVODSTVA ZA JAVNI SEKTOR (šole, vrtci, javni zavodi in drugi posredni proračunski uporabniki) - praktično, aktualno, vse od knjiženja do davkov   7 intenzivnih izobraževanj…

Preberite več...

Šola/tečaj RAČUNOVODSTVA s knjiženjem na računalniku (Začetek: 19. september) - za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem; NPK računovodja, knjigovodja

Šola/tečaj RAČUNOVODSTVA s knjiženjem na računalniku (Začetek: 19. september) - za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem; NPK računovodja, knjigovodja

[audio src="/images/AMBICIJR201A18_reklama.mp3" autoplay="off" txtcolor="red" btcolor="red"]   VABIMO VAS V ŠOLO (TEČAJ) RAČUNOVODSTVA S KNJIŽENJEM NA RAČUNALNIKU - za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem   11 intenzivnih izobraževanj (cca. 66 ur)…

Preberite več...

AMBICIJ računovodski servis (naše storitve, cenik računovodskih storitev...)

AMBICIJ računovodski servis (naše storitve, cenik računovodskih storitev...)

V podjetju AMBICIJ računovodstvo d.o.o. (krajše AMBICIJ d.o.o.) vam nudimo kakovostne računovodske storitve in svetovanja po ugodni ceni. Smo zanesljivi in z našimi strankami gradimo dolgoročno in pošteno sodelovanje. Urejeno…

Preberite več...

 AMBICIJ akademija in AMBICIJ računovodstvo

Naše storitve nudimo že vse od leta 2007. Na trgu sta dve prepoznavni blagovni znamki, to sta AMBICIJ akademija in AMBICIJ računovodstvo. Izobraževanja (seminarji, delavnice, tečaji) izvajamo v okviru AMBICIJ akademije. Računovodski servis pa v okviru AMBICIJ računovodstva.

 

 Kontakt:

  • E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Telefon: 041 887 186

 

AMBICIJ akademija

AMBICIJ računovodstvo

   
   

Dolgi naziv: AMBICIJ,   izobraževanja, poslovne in računovodske storitve, Nataša Rosenstein s.p.

Dolgi naziv: AMBICIJ računovodstvo d.o.o.

 

Krajši naziv: AMBICIJ, Nataša Rosenstein   s.p.

 

 

Krajši naziv: AMBICIJ d.o.o.

Naslov podjetja:

Zaboršt pri Dolu 72, 1262 Dol pri Ljubljani

Naslov podjetja:

Zaboršt pri Dolu 72, 1262 Dol pri Ljubljani

ID številka za DDV: SI75879964

Davčna številka: 89505247

Matična številka: 3208184000

Matična številka: 6973027000

Transakcijski račun: Banka Sparkasse d.d.

IBAN: SI56 3400 0100   2955 338

Transakcijski račun: Banka Sparkasse d.d.

IBAN: SI56 3400 0101 7436 662

  

KJE SE NAHAJAMO?

Nahajamo se v BTC-ju, Ameriška ulica 3 (stavba Mercurius), 1000 Ljubljana, 2. nadstropje.  Zemljevid (kako do nas) vam je na voljo tukaj

Zaradi optimizacije časa in ker smo občasno odsotni iz pisarn vas prosimo, da si svoj termin rezervirate na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali preko telefona 041 887 186.

Parkirate lahko na prostih parkirnih mestih v celotnem BTC-ju. V neposredni bližini je tudi avtobusna postaja. V času obiska pri nas lahko koristite brezplačni brezžični internet.

 

 

NATAŠA ROSENSTEIN
 

 

Direktorica Nataša Rosenstein je magistrica ekonomsko poslovnih ved ter predhodno diplomirana ekonomistka Ekonomske fakultete. Je tudi izkušena predavateljica ter svetovalka z večletnimi izkušnjami. V podjetju AMBICIJ je idejni in programski vodja ter vodja računovodstva. Ima tudi status svetovalke za NPK. 

S ciljem zagotavljanja kakovosti produktov podjetja AMBICIJ je leta 2010 uspešno zakjučila tudi izobraževanje za notranjega presojevalca sistema vodenja kakovsti ISO 9001:2008 ter pridobila certifikat "Skrbnik sistema vodenja kakovosti", kar vpliva na zagotavljanje kakovosti storitev podjetja ter doseganje in preseganje pričakovanj strank.

 

Novembra 2008 je pridobila tudi status vavčerske svetovalke, svoj čas je delovala kot VEM svetovalka, avgusta 2008 pa smo v podjetu AMBICIJ prejeli tudi status izvajalcev usposabljanj v Programu vavčerskega svetovanja in usposabljanja pri Javni agenciji Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI).

 

Naj omenimo tudi mesec november 2007, ki je prinesel priznanje za sodelovanje pri najboljšem slovenskem svetovalnem projektu. Priznanja in nagrado Feniks je podelilo Združenje za management consulting v okviru Gospodarske zbornice Slovenije. Več si lahko ogledate tukaj.

 

V podjetju smo prepričani, da je znanje naše glavno orodje za doseganje zastavljenih ciljev, zato tudi sami delujemo po načelu slogana podjetja "Znanje za uspeh, rast in razvoj!" ter nenehno pridobivamo nova in aktualna znanja.

 

AMBICIJ to pričakuje in zahteva tudi od svojih partnerjev in tako že od obstoja sodelujemo le z najboljšimi strokovnjaki in podjetji z različnih področij.

Dejavnosti podjetja

Izobraževanja (tečaji, delavnice, seminarji) in druge poslovne storitve (računovodski servis ter računovodska in druga svetovanja).


 

Naš tim

sodelavcev sestavljajo ambiciozni in visoko izobraženi ter kompetentni strokovnjaki.


 

Cilj poslovanja

so storitve visoke kakovosti, ki so prilagojene potrebam in željam strank. Z omenjenim in s preseganjem pričakovanj strank dosegamo rast in razvoj.

Vse to nam omogoča delovanje po načelih ISO 9001:2008 ter vodenja sistema kakovosti.


 

Filozofija - usmerjeni v stranko

ne glede na to ali pride stranka osebno, telefonira ali piše; je v našem podjetju najpomembnejša.


Naše vrednote

  • strokovnost
  • prijaznost
  • inovativnost
  • ambicioznost
  • medsebojno spoštovanje
  • pozitivna naravnanost
  • timski duh

 


 

Reference - izbrana mnenja si oglejte tukaj (kliknite).

 


 

Spletna stran ne uporablja piškotkov.


 

AMBICIJ - prejel certifikat za poslovno odličnost - kredibilno, poslovno uspešno in zaupanja vredno podjetje vse od leta 2014. Tudi za leto 2017:

 

banner bonitetna ocena 2017