Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

Koledar izobraževanj

SEMINAR: DAVKI V PODJETJIH in poudarek na dohodnini – obdavčitev različnih izplačil (ZDOH) - (Termin: četrtek 3. oktober)

x
Četrtek, 3. Oktober 2019, 09:00 - 14:00

 

Vabimo vas na aktualni enodnevni seminar, kjer boste na začetku seznanjeni o davkih ki vplivajo na poslovanje podjetij ter kako je urejena davčna zakonodaja pri nas. Nato pa se bomo posvetili predvsem področju obdavčitve različnih izplačil fizičnim osebam, s katerimi se srečujemo v podjetjih. Ukvarjali se bomo torej z davčnimi vprašanji in dilemami s katerimi se danes najpogosteje srečujemo (npr. izplačila bonitet, izplačila neplačanih odsotnosti iz delovnega mesta, izplačila potnih stroškov in dnevnic, izplačila regresov, izplačila jubilejnih nagrad, izplačila odpravnin,... pa tudi izplačila dividend...).

Seminar je primeren tudi za začetnike in osebe z osnovnim predzanjem, saj na začetku ponovnimo tudi čisto osnovne zadeve. Vabljeni ste tudi vsi, ki že imate nekaj znanja, pa bi radi celovit pregled nad davki in vas malo več zanima o obdavčitvi izplačil fizičnim osebam, ter želite potrditi in utrditi svoje znanje.

 

Več informacij o izobraževanju dobite tukaj (kliknite) ali v rubriki AMBICIJ akademija, pod opisom dogodka.

 

 

Kraj dogodka : Dogodek se bo izvajal v okviru AMBICIJ akademije v prostorih GZS (CPU), Kardeljeva ploščad 27.a, Lj.
Kontakt : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 041 887 186

Nazaj