Branje in analiza bilanc, 2018

"Izobraževanje mi je bilo všeč. Dobila sem veliko uporabnih informacij, odlična predavateljica, razumljiva razlaga in veliko praktičnih primerov. Odlična je bila celotna organizacija izobraževanja.

 

Uvod v davke, 2017

"Izobraževanje je izpolnilo moja pričakovanja. Vse pohvale organizaciji in predavateljici, ki je na zelo prijazen način predstavila temo. Z vsem sem bila zelo zadovoljna."

 

 

Šola/tečaj računovodstva, 2015

"Program in izvedba Šole/tečaja računovodstva ter predavatelji so odlični, veliko se naučiš, veliko praktičnega dela, izpolnili ste moja pričakovanja..."

 

 

Šola/tečaj računovodstva, 2013

"Odlično - predavanja so bogata, zanimiva, tako da je bila tudi naša udeležba 100%, saj se naučiš vse, kar potrebuješ za opravljanje svojega dela. Predavateljice so čudovite..."

 

 

Šola/tečaj knjigovodstva, 2012

"Zelo koristno. Izjemno dober program, primeren za začetnike in vse ki želijo znanje utrditi ali nagraditi. Vsekakor priporočam. Najbolj všeč mi je bila individualna dodatna pomoč in praktično delo..."

 

 

Mnenje udeleženca - reference (Splošno o davkih in ZDOH, 2015)

 

"Odlično predavanje. Predavanje je bilo podrobno in zanimivo. Predavateljica jasno razlaga in ima poglobljeno znanje o temi. Najbolj všeč so mi bili primeri z razlago, izračuni so bili sproti prikazani in dejstva podkrepljena s primeri in členi zakonov...Izvedela sem mnogo podatkov, ki so koristni in bodo tudi v praksi..."

 

september 2015, Splošno o davkih v podjetjih in ZDOH

Potni nalogi in dnevnice, 2014

"Zanimivo predavanje, aktualna tema, veliko praktičnih primerov. Vse mi je bilo zelo všeč. Pohvale tudi organizaciji izobraževanja."

 

 

Potni nalogi in dnevnice, 2014

"Odlično. Predavateljica je odgovarjala na naša vprašanja, tako enostavnejša kot zahtevnejša vprašanja. Organizacija dogodka je bila super. Priporočam tudi začetnikom."

 

 

Izdelava bilanc in davčnega obračuna, 2016

"Izobraževanje mi je všeč, saj se prikaže izdelava bilanc brez uporabe računovodskega programa, tako da se res naučiš osnove in potem lažje razumeš kako program sestavi poročila...."

 

Branje in analiza bilanc, 2014

"Odlično, zelo enostavno razloženo in pojasnjeno. Najbolj všeč mi je bila strokovnost predavateljice in razlaga."