Individualne inštrukcije, svetovanje in mentorstvo s področja računovodstva

Začetnikom in osebam z osnovnim predznanjem nudimo posebno obliko individualnega izobraževanja, mentorstvo oziroma inštrukcij "1na1". Inštrukcije so namenjene vsem tistim, ki si ne morete vzeti časa in se udeležiti klasičnih izobraževanj v razpisanih terminih in/ali želite individualno obravnavo vaših konkretnih problemov/vprašanj iz prakse. Inštrukcije so zelo primerne tudi za naše udeležence Šole računovodstva, Šole davkov, Šole ddv in ostalih izobraževanj, ki potrebujete občasno pomoč in svetovanje pri konkretnih primerih s katerimi se srečujete pri delu.

 

Na voljo so inštrukcije s področja:

  • knjigovodstva in računovodstva,
  • obračuna plač,
  • davkov,
  • medletnih in letnih bilanc ter davčnega obračuna,
  • uporabe računovodskega programa miniMAX...

 

Cena inštrukcij za šolsko uro je 47 eur (osnovni nivo zahtevnosti) in 57 eur (srednji nivo zahtevnosti). Inštrukcije izvajamo v okviru blagovne znamke AMBICIJ računovodstvo (podjetje AMBICIJ d.o.o.).

Ostalim že izkušenim računovodjem, ki želite obravnavo zahtevnejših tem, so namenjena svetovanja. Cena je odvisna od zahtevnosti in obsega. Prav tako se cena pisnega svetovanja določi v naprej, glede na zahtevnost in obseg.

Za vsako začeto uro svetovanja in inštrukcij (ustno) se zaračuna polna cena, torej cena za celotno uro.

 


 

KJE SE NAHAJAMO?

 

Nahajamo se v BTC-ju, Ameriška ulica 3, 1000 Ljubljana, 2. nadstropje.  

Zemljevid (kako do nas) vam je na voljo tukaj.

Zaradi optimizacije časa in ker smo občasno odsotni iz pisarn vas prosimo, da si svoj termin rezervirate na info@ambicij.si ali preko telefona 041 887 186.

Parkirate lahko na prostih parkirnih mestih v celotnem BTC-ju. V neposredni bližini je tudi avtobusna postaja. V času obiska pri nas lahko koristite brezplačni brezžični internet.