IZOBRAŽEVANJA (seminarji, delavnice) ZA ZAKLJUČENE SKUPINE / notranja izobraževanja

 Zakaj izbrati nas?

  • ker se vam vsebinsko, časovno in krajevno prilagodimo. Izobraževanje je lahko izvedeno v naših ali vaših prostorih.
  • ker upoštevamo vaše specifike, usmeritve, želje in zahteve ter tako oblikujemo program "po vaši meri".
  • ker imamo v naših vrstah izkušene predavatelje, strokovnjake iz prakse.
  • ker so naši predavatelji fleksibilni in sposobni prenašati svoje znanje, izkušnje na slušatelje.
  • ker po izvedenih anketah dosegamo visoko zadovoljstvo slušateljev z našimi izobraževanji.
  • ker pripravimo želeni program, ki še ni v naši ponudbi, in zagotovimo izkušene predavatelje, strokovnjake iz prakse.
  • ker nam je v prvi vrsti pomembno doseganje zastavljenih ciljev izobraževalnega dogodka (visok nivo pridobljenega znanja in informacij, prilagodljivost znanju in potrebam slušateljev, fleksibilnost predavatelja, ustrezna vsebina...).

 

Za vas lahko izvedemo izobraževanje (seminar, delavnica, tečaj), ki je že v naši ponudbi za odprte skupine in jo prilagodimo vašim potrebam in specifikam, ali pa pripravimo vsebino izobraževanja glede na vaše želje in potrebe.

 

Pokličite nas na telefonsko številko 041 887 186 ali nam pišite preko e-pošte ( info@ambicij.si ) ter sporočite vaše želje.

 

REFERENCE AMBICIJ AKADEMIJE:

 

V okviru AMBICIJ akademije že od leta 2007 uspešno izvajamo tako notranja kot zunanja izobraževanja.  Ker delujemo po načelu zaupnosti naročnikov za notranja izobraževanja oz. zaključenih skupin imen v večini ne razkrivamo. Prav tako ostaja vsebina zaupne narave. Na ta način gradimo zaupanje pri uporabnikih naših storitev.

 

Vseeno pa lahko omenimo nekaj javnih in zasebnih institucij, ki so nam zaupala izvedbo notranjih izobraževanj in sicer so to: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Ministrstvo za obrambo, Ministrstvo za šolstvo, Štajerska gospodarska zbornica, Bayer d.o.o., SGS Slovenija d.o.o., Numip d.o.o., INTESA SANPAOLO CARD procesiranje plačilnih kartic in razvoj d.o.o., ipd..

 

 

Med javnimi institucijami, ki so nam zaupali svoj čas in izvedbo izobraževanja so tudi: KMETIJSKO GOZDARSKA ZBORNICA SLOVENIJE KMETIJSKO GOZDARSKI ZAVOD NOVO MESTO, MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE, UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER LJUBLJANA, MINISTRSTVO ZA FINANCE, UNIVERZA V MARIBORU, AGENCIJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA JAVNOPRAVNE EVIDENCE IN STORITVE, OSNOVNA ŠOLA LOUISA ADAMIČA GROSUPLJE, VIŠKI VRTCI…