Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

Delovno pravo je nedvomno pravna panoga, mimo katere računovodje in kadroviki enostavno ne morete. Vse več morate imeti tudi pravnega znanja s tega področja. 

Na dvodnevnem izobraževanju vam bo predavateljica in odvetnica Tanja Bohl, ki je specializirane za delovno pravo, predstavila osnove urejanja delovnih razmerij, podrobno prikazala aktualne novosti na tem področju, opozorila na pomembne specifike ter prikazala različne možnosti oblik in vrst pogodb o zaposlitvi ter prenehanja delovnega razmerja.

Cilj izobraževanja je udeležence seznaniti s pravicami in obveznostmi, ki iz delovnega razmerja izhajajo tako za delavca kot tudi za delodajalca, zaradi česar je pomembno, da sta z njimi seznanjeni obe stranki. Udeležencem bodo predstavljene zakonske in praktične osnove ter specifike, s katerimi se stranki srečujeta v postopku sklepanja pogodb o zaposlitvi, v času trajanja delovnega razmerja ter ob njegovem prenehanju.

Opomba: v računovodsko področje (knjiženje) na izobraževanju ne posegamo.

 

Opomba: Udeležite se lahko tudi le prvega ali drugega dne! V primeru udeležbe le na enem srečanju dobite potrdilo o udeležbi. Pri udeležbi na celotnem dvodnevnem izobraževanju pa diplomo/potrdilo AMBICIJ akademije o uspešno opravljeni Šoli/tečaju Delovno pravo za računovodje in kadrovike. 

 

 

Program:

Prvi dan – sklenitev delovnega razmerja:

Predavateljica bo predstavila postopek sklepanja delovnega razmerja in pogodbe o zaposlitvi. Obravnavane bodo naslednje teme:

-          predstavitev postopka pred sklenitvijo pogodbe o zaposlitvi,

-          obveznosti delodajalca v času pred sklenitvijo pogodbe o zaposlitvi z izbranim kandidatom,

-          pogoji in postopek sklepanja pogodb o zaposlitvi,

-          različni tipi pogodb o zaposlitvi,

-          pravice in obveznosti delavca in delodajalca, ki izhajajo iz zakona, splošnih aktov delodajalca in pogodbe o zaposlitvi.

 

Drugi dan – prenehanje delovnega razmerja:

Obravnavani bodo različni načini prenehanja pogodb o zaposlitvi ter zakonska določila o pravicah in obveznostih strank v postopku prenehanja delovnega razmerja:

-          načini prenehanja pogodb o zaposlitvi oziroma delovnega razmerja,

-          možni odpovedni razlogi,

-          dopustna vsebina sporazuma o prenehanju delovnega razmerja,

-          postopki, ki jih v zvezi s prenehanjem delovnega razmerja vodijo delodajalci.

 

Komu je izobraževanje namenjeno: 

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki želite osvojiti in nadgraditi svoje obstoječe strokovno znanje s poznavanjem institutov delovnega prava. 

 

KDAJ: 5. 12 in 12.12, vsakič od 9. do 14. ure

 

KJE: Izobraževalno središče AMBICIJ akademijaStegne 21.c, II. nadstropje - desno, Ljubljana-Šiška (bližina Mercator centra Šiška). Na voljo dovolj brezplačnih in plačljivih parkirnih mest. Vse informacije dobite ob potrditvi prijave.

 

*KOTIZACIJA318 EUR + DDV

(*v primeru udeležbe le na enem dnevu je cena 159 eur + ddv)

Obvezne so prijave, ki jih sprejemamo do zapolnitve prostih mest! Zaradi zagotavljanja kakovosti izvajamo izobraževanja v primerno velikih skupinah, s čimer omogočamo aktivno sodelovanje ter visok nivo pridobljenega znanja in novih informacij.

 

POSEBNA UGODNOST ZA VSE UDELEŽENCE NAŠIH ŠOL/TEČAJEV: Na vsa enodnevna izobraževanja vam priznamo 30% popust, na daljša (trajanje več dni) pa 20% popust. Ob prijavi omenite, da ste udeleženec/ka Šole.

 

ENOSTAVNI NAČINI PRIJAVE:

  1. E-PRIJAVA: tukaj
  2. Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  3. Pokličite 041 887 186
  4. Izpolnite in pošljite svojo ali našo prijavnico/naročilnico (naša vam je na voljo tukaj- za proračunske uporabnike

 

UGODNOSTI - udeleženci boste:

  • lahko pred izobraževalnim dogodkom poslali vprašanja, ki jih bomo upoštevali pri oblikovanju programa po "vaši meri",
  • deležni pogostitve,
  • pridobili 10 % popust za udeležbo pri naslednjem izobraževalnem dogodku,
  • prejeli potrdilo o udeležbi,
  • prejeli gradivo,
  • deležni prijetnega in koristnega usposabljanja.

*popusti se ne seštevajo.

 

KRATKO O PREDAVATELJICI:

V vaši družbi bo odvetnica ga. Tanja Bohl, ki je leta 2001 zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Od maja 2013 deluje tudi v okviru lastne odvetniške pisarne Bohl. Področja dela, ki jih pokriva so: delovno pravo, kazensko pravo, civilno pravo in upravno pravo. Je predavateljica, avtorica vrste seminarjev, priročnika in člankov s področja delovnega prava. Kot odvetnica se že vrsto let ukvarja z zastopanje delavcev v postopkih pred sodiščem zoper delodajalce ter zlasti z vodenjem postopkov odpovedi pogodb o zaposlitvi delavcem za delodajalce ter zastopanje le teh v individualnih delovnih sporih zoper delavce. 


VTISI STRANK IN UTRIP SREČANJ SO VAM NA VOLJO - tukaj.

SPLOŠNI POGOJI UDELEŽBE NA IZOBRAŽEVANJU - tukaj.

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

Oktober 2018
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Aktualna izobraževanja