Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

Ostala izobraževanja

Vabimo vas na delavnico za samostojno analiziranje podatkov, kjer boste spoznali kako vam Excel in Power Pivot pomagata pri izdelavi poročilno-analitskega sistema. 

Vsako funkcionalnost bomo razložili na konkretnem primeru iz poslovne prakse.

Praktična delavnica je namenjena vsem analitikom, informatikom, direktorjem manjših podjetij, vodjem komerciale, vodjem računovodskih servisov, ki izvajajo analitiko za svoje stranke.

 

BONUS:  Vsak udeleženec prejme knjigo Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2013, kar vam bo v pomoč pri delu tudi po koncu izobraževanja.

 

Office 2013 Baloh Vrecar platnica front

Preberi več

Vabimo vas na praktično delavnico, kjer boste pridobili in utrdili svoje znanje glede KALKULACIJ IN ZALOG V EXCELU. Vsako funkcionalnost bomo razložili na konkretnem primeru iz poslovne prakse.

Praktična delavnica je namenjena vsem komercialistom v nabavi in prodaji v trgovinski ter proizvodni dejavnosti, računovodjem, samostojnim podjetnikom in ostalim, ki potrebujete znanje in veščine glede kalkulacij in zalog v Excelu.

 

 Opomba: vse računovodje in odgovorne za zaloge pa vabimo tudi na seminar "Zaloge, inventura, vpliv na poslovni izid ter povezava s SRS– s primeri knjiženj ob koncu leta" - več informacij dobite tukaj!

Preberi več

Zaposleni v javni upravi na področju administracije, na primer na upravnih enotah, vrtcih, šolah, zdravstvenih ustanovah ipd., ki pri svojem delu uporabljate Excel in želite svoje znanje pridobiti, osvežiti ali nadgraditi ste vabljeni na praktično in aktualno delavnico, ki je namenjena prav vam.

 

Na praktičnih primerih iz področja javne uprave bomo prikazali funkcionalnosti in bližnjice za hitrejše in uspešnejše delo z Excelom. Vsako funkcionalnost bomo razložili na konkretnem primeru iz poslovne prakse. Ob tem pa imate možnost, da vam odgovorimo tudi na vaše dileme in vprašanja. Udeleženci lahko torej intenzivno sodelujete.

 

BONUS:  Vsak udeleženec prejme knjigo Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2013, kar vam bo v pomoč pri delu tudi po koncu izobraževanja.

 

Office 2013 Baloh Vrecar platnica front

Preberi več

Delovno pravo je nedvomno pravna panoga, mimo katere računovodje in kadroviki enostavno ne morete. Vse več morate imeti tudi pravnega znanja s tega področja. 

Na dvodnevnem izobraževanju vam bo predavateljica in odvetnica Tanja Bohl, ki je specializirane za delovno pravo, predstavila osnove urejanja delovnih razmerij, podrobno prikazala aktualne novosti na tem področju, opozorila na pomembne specifike ter prikazala različne možnosti oblik in vrst pogodb o zaposlitvi ter prenehanja delovnega razmerja.

Cilj izobraževanja je udeležence seznaniti s pravicami in obveznostmi, ki iz delovnega razmerja izhajajo tako za delavca kot tudi za delodajalca, zaradi česar je pomembno, da sta z njimi seznanjeni obe stranki. Udeležencem bodo predstavljene zakonske in praktične osnove ter specifike, s katerimi se stranki srečujeta v postopku sklepanja pogodb o zaposlitvi, v času trajanja delovnega razmerja ter ob njegovem prenehanju.

Opomba: v računovodsko področje (knjiženje) na izobraževanju ne posegamo.

 

Opomba: Udeležite se lahko tudi le prvega ali drugega dne! V primeru udeležbe le na enem srečanju dobite potrdilo o udeležbi. Pri udeležbi na celotnem dvodnevnem izobraževanju pa diplomo/potrdilo AMBICIJ akademije o uspešno opravljeni Šoli/tečaju Delovno pravo za računovodje in kadrovike. 

 

Preberi več

Office 2013 Baloh Vrecar platnica front

Za vse, ki se srečujete z računovodskimi  podatki smo pripravili delavnico, kjer boste osvežili in pridobili nova znanja za hitro preračunavanje s pomočjo finančnih funkcij in pripravo učinkovitih statistik.  Cilj izobraževanja je, da na primerih iz poslovne prakse iz področja računovodstva prikažemo funkcionalnosti in bližnjice za hitrejše in uspešnejše delo z Excelom. Vsako funkcionalnost bomo razložili na konkretnem primeru iz poslovne prakse, tako da boste prejeli res uporabne informacije, ki vam bodo pomagale da boste pri svojem delu učinkovitejši.  Poudarek bo na organizaciji, prikazu in obdelavi računovodskih podatkov.  

Izobraževanje je namenjeno vsem računovodjem, knjigovodjem in finančnikom, ki uporabljate Excel pri vsakdanjem delu. Excel za računovodje in knjigovodje 1 je namenjena tudi tistim brez posebnega predznanja. Potrebno je le osnovno poznavanje okolja Excel. 

 

BONUS:  Vsak udeleženec prejme knjigo Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2013.

 

Opomba: Vabljeni tudi na EXCEL za računovodje in knjgovodje 2 - več informacij dobite tukaj. V primeru udeležbe na prvem in drugem delu vam pri kotizaciji za drugi dan priznamo 30% popust. 

 

 

 

Preberi več

Če se pri svojem delu srečujete z računovodskimi  podatki in morate dobro poznati Excel vas vabimo na delavnico, kjer boste osvežili in pridobili nova znanja za hitro preračunavanje s pomočjo finančnih funkcij in pripravo učinkovitih statistik.  Poudarek bo na uvozu in delitvi, povezovanju in konsolidaciji računovodstkih podatkov ter pripravi poročil.  Na praktičnih primerih iz področja računovodstva bomo prikazali funkcionalnosti in bližnjice za hitrejše in uspešnejše delo z Excelom. Vsako funkcionalnost bomo razložili na konkretnem primeru iz poslovne prakse, tako da boste prejeli res uporabne informacije, ki vam bodo pomagale da boste pri svojem delu učinkovitejši.

Izobraževanje je namenjeno vsem računovodjem, knjigovodjem in finančnikom, ki uporabljate Excel pri vsakdanjem delu. Če še nimate predznanja vas vabimo, da se najprej udeležite izobraževanja Excel za računovodje in knjigovodje 1.

BONUS:  Vsak udeleženec, ki se udeleži kateregakoli izobraževanja Excel prejme 1 x knjigo Ob praktičnih primerih skozi MS Office 2013. 

 

Opomba: Vabljeni tudi na EXCEL za računovodje in knjgovodje 1, če potrebujete tudi osnove oz. osvežitev osnovnih znanj - več informacij dobite tukaj. V primeru udeležbe na prvem in drugem delu vam pri kotizaciji za drugi dan priznamo 30% popust. 

 

 

Preberi več

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

Oktober 2018
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Aktualna izobraževanja