Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

Izobraževanja za JAVNI SEKTOR

teaj raunovodstva za javni sektor

 

VABIMO VAS V

ŠOLO (TEČAJ) RAČUNOVODSTVA ZA JAVNI SEKTOR

(šole, vrtci, javni zavodi in drugi posredni proračunski uporabniki)

- praktično, aktualno, vse od knjiženja do davkov

 

  • 7 intenzivnih izobraževanj
  • vsebinsko bogat program z odličnimi predavatelji iz prakse
  • poudarek na praktičnih informacijah, praktičnemu delu in knjiženju
  • seznanjeni boste tudi z aktualno zakonodajo in predpisi;
  • primerno tudi za začetnike in osebe z osnovnim znanjem
  • posebne izobrazbe in izkušenj ne potrebujete
  • primerno za vse, ki si želite veliko znanja in uporabnih informacij iz prakse
  • primerno za vse, ki želite spoznati celotno računovodstvo in tudi knjiženje v praksi

 

*Natisnite oz. shranite si letak/vabilo - na voljo vam je tukaj!

 

Šola/tečaj računovodstva za javni sektor je namenjena vsem zaposlenim v javnem sektorju (šole, vrtci...), ki želite pridobiti ali pa utrditi znanje s področja računovodstva/knjigovodstva. V šoli boste seznanjeni z aktualnimi zakoni ter predpisi, ki se navezujejo na obravnavane teme, in jih morate pri delu upoštevati. Izobraževanje je vsebinsko zelo bogato. V vaši družbi bodo strokovnjaki (več različnih predavateljev) z dolgoletnimi izkušnjami s področja računovodstva/financ/davkov.

 

Preberi več

 

Vabljeni na praktičen seminar, kjer se boste seznanili s temeljnimi predpisi, ki določajo pravila računovodenja v javnem sektorju, spoznali boste osnovna pravila knjigovodenja (načela, ločeno izkazovanje dejavnosti, tehniko evidentiranja, itn.), ki so določene z Zakonom o računovodstvu, ki podrobneje ureja tudi vodenje poslovnih knjig ter izdelavo letnih poročil za osebe javnega prava. Seznanili se boste tudi s pravili, ki veljajo za računovodenje po načelu denarnega toka in za računovodenje po načelu nastanka poslovnega dogodka.

Preberi več

 

Vabljeni na praktičen seminar, kjer se boste seznanili z obdavčitvijo različnih izplačil fizičnim osebam, s katerimi se najpogosteje srečujemo v javnem sektorju (npr. izplačila bonitet, izplačila potnih stroškov in dnevnic, izplačila regresov, izplačila jubilejnih nagrad, izplačila odpravnin). 

Preberi več

Vabljeni na praktičen seminar s področja razumevanja in obračunavanja DDV v javnem sektorju. Program bo zelo bogat z informacijami, s poudarkom na praktičnih primerih. Primeren je za vse, ki želite pridobiti ali utrditi svoje znanje s tega področja. 

Preberi več

 

Praktičen seminar je primeren za vse, ki želite osvojiti, pridobiti in osvežiti znanje s področja branja in analize bilanc v javnem sektorju. Na seminarju boste med drugim spoznali kako brati bilance in kako jih analizirati.

Vsebina bo posredovana na vsem razumljiv način ter podprta s številnimi praktičnimi napotki in primeri. Posebnega predznanja in izobrazbe ne potrebujete, saj je primeren za osebe brez nekega poglobljenega predznanja pa tudi za tiste, ki že imate več znanja s tega področja ter želite osvežiti in potrditi svoje znanje. Vsebina je zelo bogata z informacijami.

 

Program je namenjen računovodskim delavcem javnega sektorja, direktorjem in vodjem javnih zavodov ter vsem, ki se pri svojem delu srečujete z obravnavanimi vsebinami. Vabljeni ste zaposleni v šolah, vrtcih, domovih za starejše... ter vsi posredni proračunski uporabniki (razen ZZZS, ZPIZ in javnih skladov), ki so jih ustanovile občine ali država – javni zavodi in javne agencije.

 

Preberi več

Vabljeni na praktičen seminar s področja razumevanja in obračunavanja DDPO v javnem sektorju. Program bo zelo bogat z informacijami. Primeren je za vse, ki želite pridobiti ali utrditi svoje znanje s tega področja.

Preberi več

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

Avgust 2019
P T S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1