Ambicij - O Nas

ambicij - kontakti

facebook mali

Na praktično izobraževanje ste vabljeni vsi, ki se srečujete s področjem obdavčitve ter s SESTAVO DAVČNEGA OBRAČUNA. Na seminarju boste pridobili in poglobili znanje s tega področja. Skozi praktične primere in v okviru aktualnega davčnega obračuna bomo obravnavali kako optimizirati davčne obveznosti. Poudarek bo tudi na zakonodaji in novosti, ki jih moramo upoštevati.

Obravnavali bomo obračunavanje davka od dohodkov pravnih oseb in pripravo davčnega obračuna tako za pravne osebe kot za s.p.-je.

 

 

Zaradi načina podajanja znanja je izobraževanje primerno tudi za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem, ki želijo pridobiti tako teoretično kot praktično znanje s tega področja. Primerno pa je seveda tudi za vse, ki želite osvežiti  in utrditi svoje znanje. Primerno je za  torej vse, ki želite davčni obračun za aktualno leto pripraviti samostojno.

Opomba: seminar je bogato teoretično naravnan, podkrepljen s številnimi primeri iz prakse in je odličen uvod v praktično delo. Vabljeni tudi v dnevno Šolo/tečaj: Izdelava letnih bilanc in davčnega obračuna - več informacij dobite tukaj

 

PROGRAM:

 1. DDPO in obračun davka od dohodkov pravnih oseb ter davčni obračun akontacije dohodnine od dohodka iz dejavnosti

 • kaj vse morate vedeti o obdavčitvi pravnih oseb in fizičnih oseb, ki opravljajo dejavnost

 • predstavitev novosti, ki vplivajo na davčni obračun 

 • razumevanje vsebine postavk/rubrik v davčnem obračunu

 • olajšave, bonitete....

 • kako se določi davčna osnova in obdavči pravne osebe in zasebnike
 • prihodki/odhodki – davčno nepriznani in delno priznani odhodki
 • pokrivanje davčne izgube in davčne olajšave
 • davčna osnova z upoštevanjem normiranih odhodkov
 • napotki za pravilno izdelavo davčnega obračuna
 • optimizacija vaše davčne osnove...

 

*Pošljite nam vaša vprašanja in oblikovali bomo program po "vaši meri"!

 

KDAJ: četrtek 14. november (od 9. do 14. ure)

 

KJE: Dogodek se bo izvajal v okviru AMBICIJ akademije in sicer v prostorih Centra za poslovno usposabljanje (CPU/GZS), Kardeljeva ploščad 27a, 1000 Ljubljana (brezplačno parkiranje in enostaven dostop) – kako do nas si oglejte tukaj

 

Vse informacije dobite ob potrditvi prijave.

 

KOTIZACIJA: 159 EUR + DDV

 

POPUSTI in UGODNOSTI - udeleženci boste:

 • lahko pred izobraževalnim dogodkom poslali vprašanja, ki jih bomo upoštevali pri oblikovanju programa po "vaši meri",
 • deležni pogostitve,
 • pridobili 10 % popust za udeležbo pri naslednjem izobraževalnem dogodku,
 • prejeli potrdilo o udeležbi,
 • prejeli gradivo,
 • deležni prijetnega in koristnega usposabljanja.

POSEBNA UGODNOST ZA VSE UDELEŽENCE NAŠIH ŠOL/TEČAJEV: Na vsa enodnevna izobraževanja vam priznamo 30% popust, na daljša (trajanje več dni) pa 20% popust. Ob prijavi omenite, da ste udeleženec/ka Šole.

*popusti se ne seštevajo.

 

Število mest je omejeno, saj zaradi učinkovitosti, možnosti sodelovanja vseh udeležencev ter oblikovanja programa "po vaši meri" delamo v primerno velikih skupinah.

 

ENOSTAVNI NAČINI PRIJAVE:

 1. E-PRIJAVA: tukaj
 2. Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 3. Pokličite 041 887 186
 4. Pošljite prijavo preko spletnega kontaktnega obrazca -tukaj ali
 5. Izpolnite in pošljite svojo ali našo prijavnico/naročilnico (naša vam je na voljo tukaj) - za proračunske uporabnike

 

 

KRATKO O PREDAVATELJICI:

 

V vaši družbi bo izkušena predavateljica mag. Tatjana Kolenc, ki je končala študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, smeri denarništvo in finance. Po končanju študija na EF se je zaposlila v proizvodnem podjetju kot vodja plansko-analitske službe, nato pa po dveh letih dela v gospodarstvu svojo kariero nadaljevala na Računskem sodišču Republike Slovenije. V tem času je na Inštitutu za revizijo pridobila tudi certifikat državnega revizorja. V letu 2003 pa zaključila znanstveni magisterij prav tako na Ekonomski fakulteti v Ljubljani - program poslovodenje in organizacija, smer računovodstvo in revizija.

Več kot 12 let je zaposlena kot vodja finančno-računovodskega oddelka. V okviru svojega dela izdeluje različne analize poslovanja podjetji, izvaja revizije, različne oblike notranjih kontrol, pripravlja finačnih načrt, zaključni račun za območno enoto, aktivno sodeluje pri pripravi različnih internih navodil, pravilnikov, predpisov in reševanju sistemskih vprašanj ter organizacije.

V prostem času pa svoje znanje uspešno prenaša tudi na redne in izredne študente na treh višjih strokovnih šolah in na fakulteti (predmeti, ki jih predava se imenujejo: Davki v podjetju, Analiza bilanc z revizijo, Računovodstvo za s.p., Analiza poslovanja, Poslovno računovodstvo). Za vse navedne predmete ima pridobljene tudi ustrezne habilitacije.

Narejen ima tudi državni izpit iz ZUP-a ter pridobljeno licenco Republiškega izobraževalnega centra (Državni izpitni center ) za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacija za knjigovodjo in računovodjo za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode.

Poleg rednega delovnega razmerja, pa je tudi samostojni podjetnik. V okviru dejavnosti opravlja računovodske storitve, razna poslovna, računovodska in davčna svetovanja.

 

 

IZBRANA MNENJA UDELEŽENCEV IZOBRAŽEVANJA:

 

"Super vzdušje in odlično, strokovno izobraževanje. Kar tako naprej."

"Veliko informacij, ki pa so predstavljene na jasen način in podkrepljene s primeri iz prakse. Priporočam."

"Zanimivo in poučno. Odlično. Priporočam"

"Izobraževanje je bilo zelo zanimivo. Najbolj koristno pa prav zaradi podkrepitve teorije s praktičnimi primeri. Najbolj všeč mi je bilo torej združevanje teorije s prakso. Priporočam"

"Strokovno, uporabno, odlična organizacija..."


 

SPLOŠNI POGOJI UDELEŽBE NA IZOBRAŽEVANJU - tukaj.

Prijava na e-novice

captcha 

Koledar izobraževanj

Avgust 2019
P T S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1