21
dec
2022

Video spletni seminar: POGLOBLJENO O DDPO/DDD - DAVČNI OBRAČUN za leto 2022 (Termin: video + zoom srečanje 21.12)

21.12.2022 09:00 -10:00
Kotizacija: 189 EUR + DDV

Video seminar v trajanju cca. 4 h + 1 h v živo preko spleta, 

ko bomo odgovarjali tudi na vaša vprašanja.

 

Na praktično izobraževanje ste vabljeni vsi, ki se srečujete s področjem obdavčitveNa seminarju boste pridobili in poglobili znanje s tega področja. Skozi praktične primere in v okviru aktualnega davčnega obračuna bomo POGLOBLJENO obravnavali kako optimizirati davčne obveznosti. 

Obravnavali bomo obračunavanje davka od dohodkov pravnih oseb in pripravo davčnega obračuna tako za pravne osebe kot za s.p.-je.

Zaradi načina podajanja znanja in vsebine je izobraževanje primerno za osebe, ki že imate vsaj osnovno znanje s tega področja. 

31
dec
2022

Video seminar: DAVČNI OBRAČUN 2022! Razumevanje obdavčitve pravnih oseb in samostojnih podjetnikov, optimizacija davčnih obveznosti, olajšave... (Termin: ogled po vaši želji)

31.12.2022 09:00 -10:00
Kotizacija: 151 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)

Video seminar v trajanju cca. 4 h + 1 h v živo preko spleta

 

Na praktično izobraževanje ste vabljeni vsi, ki se srečujete s področjem obdavčitve in želite že čez letom vedeti, kako lahko vplivate na svojo davčno osnovo in plačilo dobička na koncu letaNa seminarju boste pridobili in poglobili znanje s tega področja. Skozi praktične primere bomo obravnavali kako optimizirati davčne obveznosti, katere olajšave vam pripadajo, kako zmanjšamo davčno osnovo. Poudarek bo tudi na zakonodaji in novostih, ki jih moramo upoštevati.

Obravnavali bomo obračunavanje davka od dohodkov pravnih oseb in pripravo davčnega obračuna tako za pravne osebe kot za s.p.-je.

Zaradi načina podajanja znanja je izobraževanje primerno za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem, ki želijo pridobiti tako teoretično kot praktično znanje s tega področja. Primerno pa je seveda tudi za vse, ki želite osvežiti  in utrditi svoje znanje. 

31
dec
2022

Video spletni seminar: DDV temelji 2022 (Termin: ogled po vaši želji)

31.12.2022 09:00
Kotizacija: 151 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)

  Video seminar v trajanju cca. 4 h preko spleta

 

Vabimo vas na aktualen seminar, kjer bo poudarek na obračunu davka na dodano vrednost v praksi. Na enostaven in praktičen način boste spoznali ureditev sistema ddv-ja ter najpogostejše primere iz prakse. Vključno z novostmi, ki jih morate upoštevati v letu 2022.

Zaradi načina podajanja informacij je vsebina primerna tudi za tiste, ki nimate predznanja in tudi tiste, ki si želite utrditi in osvežiti svoje znanje s področja ddv-ja. 

01
mar
2023

Video spletni seminar: Prvič delam davčni obračun za majhno podjetje in s.p. (Termin: video + zoom srečanje 1.3)

01.03.2023 09:00 -10:00
Kotizacija: 189 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)

Video seminar v trajanju cca. 4 h + 1 h v živo preko spleta, 

ko bomo odgovarjali tudi na vaša vprašanja.

Vabljeni na izobraževanje, kjer boste spoznali temeljna pravila sestavljanja davčnega obračuna za aktualno leto. Poudarek bo na podrobni izdelavi davčnega obračuna, zakonodaji, olajšavam ipd...

Delali bomo na konkretnih bruto bilancah za s.p. in d.o.o., tako da bo izobraževanje res zelo praktično in intenzivno.

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki iščete praktično izobraževanje s tega področja in se želite naučiti kako pravilno pripraviti davčni obračun za s.p. ali d.o.o..

Primerno je za začetnike in tiste, ki želite osvežiti in utrditi svoje znanje. 

 

Zaradi načina podajanja informacij in samega programa ni pomembno na katerem programu knjižite.