16
maj
2024

Video spletni seminar: DAVČNI OBRAČUN! Razumevanje obdavčitve pravnih oseb in samostojnih podjetnikov, optimizacija davčnih obveznosti, olajšave... (Termin: video + zoom srečanje 16.5)

16.05.2024 09:00 -10:00
Kotizacija: 189 EUR + DDV (popuste in možnost plačila v obrokih si oglejte v opisu dogodka)

Video seminar v trajanju cca. 4 h + 1 h v živo preko spleta, 

ko bomo odgovarjali tudi na vaša vprašanja.

Optimizirajmo davke že med letom!

 

Na praktično izobraževanje ste vabljeni vsi, ki se srečujete s področjem obdavčitve in želite že čez letom vedeti, kako lahko vplivate na svojo davčno osnovo in plačilo dobička na koncu letaNa seminarju boste pridobili in poglobili znanje s tega področja. Skozi praktične primere bomo obravnavali kako optimizirati davčne obveznosti, katere olajšave vam pripadajo, kako zmanjšamo davčno osnovo. Poudarek bo tudi na zakonodaji in novostih, ki jih moramo upoštevati.

Obravnavali bomo obračunavanje davka od dohodkov pravnih oseb in pripravo davčnega obračuna tako za pravne osebe kot za s.p.-je.

Zaradi načina podajanja znanja je izobraževanje primerno za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem, ki želijo pridobiti tako teoretično kot praktično znanje s tega področja. Primerno pa je seveda tudi za vse, ki želite osvežiti  in utrditi svoje znanje.